Ik denk niet dat iemand die een veroordeling heeft en wie er op dat register is het soort van rolmodel we willen.

Posted by babstaun
Category:

“Voetballers wordt gevraagd om uit te gaan en dingen te doen in de gemeenschap; ze meedoen met jonge mensen in de activiteiten van voetbalclubs meedoen met in de gemeenschappen ze zijn gebaseerd. “Dus is het logisch dat iemand die op de seksuele delinquenten te registreren moet niet in die rol. Laatste nieuws op GOSSIP Man United zet voor Juventus ace, Arsenal te wonderkid landen, plus Spurs-update LIV-LEY STUFF Jake Livermore netten prachtige aanval als West Brom rand verleden Birmingham 3-2 NIET rommelen Claude Makelele eenmaal beloofd Barcelona legende zetten in het ziekenhuis live op talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: live stream commentaar en bevestigd teams live op tS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy finale te breken presentie erg aardig Man United te betalen Molde £ 1m volgende Ole Gunnar Solskjaer de benoeming nieuw tijdperk Football Association kondigt Mark Billingham als nieuwe chief executive actie ondernemen Premier League managers bereid zijn om teams van het veld af te nemen in gevallen van racisme ‘hij heeft gedaan zijn steentje’ Former Schotland baas zegt dat hij zou Adam Johnson een ‘tweede kans’ live on talkSPORT West Ham vs Everton geven: Exclusive commentaar , kick-off tijd en team Blow Celtic ster Tierney een blessure van twijfel voor Rangers spel zingen Leer de woorden voor Ole Gunnar Solskjaer’s M anchester United lied “Is [voetbal] een geschikte plaats voor iemand die een veroordeelde zedendelinquent – die er op dat register – om hun handel ply? “Mijn positie is – ik denk niet dat het is.

Omdat hij in een positie waar, of je het leuk vindt of niet, de jongeren opzoeken om voetballers. “Ik denk niet dat iemand die een veroordeling heeft en wie er op dat register is het soort van rolmodel we willen. “Als een speler op de zedendelinquent register moeten ze niet een profvoetballer te zijn -. Dat is naar mijn mening” Should Johnson op zoek gaan naar een nieuwe club na zijn vrijlating, clubs zijn goed binnen hun wettelijke rechten te weigeren in dienst te nemen hem op basis van zijn overtuiging. 4 Johnson zal naar verluidt later deze maand worden vrijgegeven Phillip Landau, een arbeidsrecht advocaat die is partner bij Landau Law, verklaarde Johnson zal niet in staat zijn om een ​​zaak tegen een club te nemen voor bevooroordeeld tegen hem voor het hebben van een veroordeling; Het is de keuze van de club van medewerkers hem met volledige kennis van zijn seksueel misdrijf, die altijd moet worden bekendgemaakt dient een werkgever vragen.

Mr Landau zei: “Het zal naar beneden naar de clubs en de clubs staan ​​of ze besluiten om werknemer hem of niet. “De juridische situatie is dat de weigering om iemand in dienst voor het hebben van een veroordeling van deze aard kan de clausule van een juridische claim niet. Er is geen verplichting voor een werkgever om deel te nemen in een redelijke of rationele besluitvorming bij de keuze om niet werknemer iemand omdat ze een niet-bestede en ernstige overtuiging.

4 Johnson heeft zijn Sunderland contract beëindigd na pleiten schuldig aan seksuele activiteit met een kind onder de leeftijd hockey wedden van 16 “Dus het is naar beneden naar de clubs en de clubs alleen. “Zij [de clubs] kan omdraaien en zeggen:‘we willen niet met hem in dienst en we hoeven hem niet te gebruiken. We houden niet van wat hij heeft gedaan’- ze kunnen dat doen, ja.”

Vooruitlopend op George Groves’ gevecht met Callum Smith, live op talkSPORT, Dom McGuinness op weg naar Jeddah bij alle actie uit de eerste hand te volgen. Hij is houden ons up to date met het leven in Saoedi-Arabië … 2 The World Boxing Super Series finale vindt plaats op 28 september Day One Een reis naar Saoedi-Arabië om te kijken naar twee Britten strijden om een ​​wereld titel en een enorme trofee, is niet de norm.

Het is de World Boxing Super Series super-middengewicht finale met George Groves nemen van Callum Smith in de Rode Zee kust van de stad Jeddah. De winnaar verlaat stad met de WBA titel (momenteel eigendom van Groves), samen met de Muhammad Ali trofee – een enorme gouden swirly ding ongeveer vier voet lang. De strijd was oorspronkelijk geopperd voor zowel Manchester of Londen, maar de organisatoren van evenementen afgerekend op een land dat nooit professioneel boksen heeft geënsceneerd.

De Saoedi’s willen graag open te stellen voor meer toerisme, zodat er alles aan gedaan om dit prestigieuze finale landen. Voordat zelfs denken aan de komende avontuur, was er een visum te verlenen. Niet de meest eenvoudige operatie, maar het paspoort landde net op tijd terug voor vluchten en hotel geboekt te worden. Bij aankomst bij de check-in, het is rechtstreeks naar de achterkant van de wachtrij voor Saudia Airlines.

In de Priority Lane snijdt de figuur van Anthony ‘Million Dollar’ Crolla, uitgedost in een of andere manier van chique beige trainingspak ( “kijk alsof ik op safari, niet ik?”) Hij is vroeg voor een keer. Een stablemate van Callum, zal Anthony te werken de hoek op Fight Night, naast trainer Joe Gallagher. Ant’s gecontroleerd in en uit om de lounge.

Meest populair in het boksen beginnen met het verspreiden HET NIEUWS Eddie Hearn onthult nieuwe waarschijnlijke datum voor Callum Smith’s volgende gevecht ACTION Reporter gekust door Pulev huurt advocaat; beschuldigt hem van nieuwe, aanvullende aanranding VERWARMDE David prijsschokken fans met out-of-karakter, expletive beladen uitbarsting 50/50 Eddie Hearn reageert op Deontay Wilder vraag van een 50/50 verdeling naar AJ vechten in de werken Eddie Hearn onthult wanneer we zouden kunnen zien Anthony Joshua vechten Oleksandr Usyk Amir Khan’t Amir Khan legt uit waarom hij zo slecht in de laatste gevecht met Samuel Vargas WAT NEXT was? Tyson Fury trainer onthult die strijd is het meest waarschijnlijk volgende: Joshua of Wilder UPSET KOMEN?

Khan waarschuwt Crawford van ‘grote schok’ als hij kijkt hem voor toekomstige super gevecht gerangschikt de top tien pound-for-pound boksers in de wereld van vandaag, met inbegrip van Canelo en Joshua CON MAN McGregor is ‘once in a lifetime’, maar MMA expert ruggen hem te maken UFC terug EENWORDING Shawn Porter geeft een positieve update van potentiële Errol Spence vechten VERTRAGING Streefdatum voor Fury vs Wilder rematch ingesteld op boxing fans Ondertussen teleurstellen, ook aankomen op de achterkant van de wachtrij is boks-trainer Dave Binns, samen met zijn zoon, Tom en ongeslagen County Durham weltergewicht Darren Surtees. Ze zijn uit op de Jeddah gig ook.

Darren op de undercard, het overnemen van collega-Brit, Kane Baker – een late vervanging. Net als de drie mannen praten door middel van hun reis naar de luchthaven, komt in Birmingham Baker en zijn trainer Errol Johnson. De twee jongens die de strijd in een paar dagen knikken zal doen naar elkaar en glimlach flauw.

Geen naald, alleen een beetje onhandigheid. Door de beveiliging, een brouwsel en een hapje en we zijn geroepen om de gate voordat snel geroepen om aan boord. Eenmaal op het schip, draait naar Anthony links, de rest van ons hoofd naar rechts. Als check-in was een tikje ongemakkelijk voor Kane en Darren, ze snel beseffen dat er geen ontkomen aan. Ze zitten op dezelfde rij slechts een paar stoelen uit elkaar.

Flying tijd op de vlucht, dat is nog een derde vol is minder dan zeven uur. Bij aankomst, het is beneden het vliegtuig trap naar de wachtende overdracht bussen en een buitentemperatuur van 31C – het is 01:00. Het is verstikkend.

Paspoortcontrole is een ervaring. Honderden pelgrims aangekomen uit India (Djedda luchthaven serveert de islamitische heilige steden Mekka en Medina) samen met zakelijke reizigers uit alle hoeken van de Golfstaten en een paar vermoeide boksers en hun teams.

Leave a Reply